GPS Tracking
Real time opdatering

Fra webplatformen kan CPC Trackings kunder nemt og hurtigt få overblik over placeringen af deres maskiner, serviceplaner mv.
Realtids datastrøm

Avanceret IT platform
overvåger og rapporterer

CeroMedia har som fast udviklingspartner designet og programmeret CPC Trackings platform og app. Det resulterende IT-system tilbyder en omfattende løsning med specialdesignede værktøjer til sporing og overvågning inden for branchen.

Realtidsovervågning

Hvert eneste sekund kommer der data fra de mange trackere. Disse data behandles i realtid for at generere geofence-notifikationer og anvendes senere til udarbejdelse af detaljerede rapporter.

Nem og overskuelig løsning

Det er vigtigt at kunderne nemt kan navigere i løsningen og finde det information, de søger. Derfor er der lagt meget vægt på brugervenlighed i løsningen.

Det teniske bag systemet

Løsningen er udviklet af CeroMedia, som en Cloud løsning der kan tilgås hvor som helst, både fra computer, tablet og mobil.

Single Page Application (SPA)

En SPA er en moderne måde at bygge websteder på, hvor alt indhold og navigation findes på én enkelt side. Dette betyder, at når du klikker på forskellige elementer eller links, opdateres siden øjeblikkeligt uden at skulle genindlæse hele siden. Resultatet er en hurtig og jævn brugeroplevelse.

Laravel Backend

Laravel er et populært og moderne PHP-framework, der gør det nemt at bygge robuste og skalerbare løsninger. Med Laravel kan vi skabe en solid og sikker backend til din app, der håndterer data, brugerstyring og meget mere.

Vue.js

Vue.js er et letvægts og fleksibelt JavaScript-framework, der gør det nemt at bygge flotte og interaktive brugergrænseflader. Ved at bruge Vue.js, får du en app, der er hurtig, responsiv og nem at vedligeholde

24/7 overvågning

Sikkerhed og pålidelighed er nøgleordene for vores 24/7 overvågning! Vi tilbyder en førsteklasses overvågningsservice, der holder din app kørende og sikret døgnet rundt, og vi tager handling hvis der opstår problemer.

Vil du høre mere?

Kontakt Martin for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Giv ham et kald på 42 42 40 42 eller skriv til [email protected]