Specialudviklet
billethåndtering

Verdens største og kærligste musikfestival for mennesker med udviklingshandicap har fået et skræddersyet billetsystem, der passer præcist til deres kunders behov.
Skrædersyet købsflow

Simpelt købsflow
letter supporten

Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshandicap. Det stiller krav til, hvordan købsoplevelsen skal fungere.
Simpelt købsflow

Fokus har været på, at gøre billetbestilling så nem som muligt. Man guides skridt for skridt igennem bestillingen med minimal information på skærmen ad gangen.

Foto: Sølund Musik-Festival

Foto: Sølund Musik-Festival

Nem Billetudlevering

Gør billetudleveringen
hurtig og gnidningsfri

Når de cirka 15.000 gæster skal have deres armbånd, vil vi gerne undgå fejl.

Simpelt udleveringssystem

Igen har vi lavet et skræddersyet udleverings-system, som gør det nemt for de frivillige med blot få minuters introduktion, at kunne udlevere armbånd og madbilleter til de besøgende gæster.

Udviklet i Vue.js som en Single Page Application

Udleveringssystemet kommunikerer med WooCommerce platformen via API-kald, så udleveringen registreres i billetsystemet.

Det teniske bag systemet

Løsningen er udviklet af CeroMedia, som en Cloud løsning der kan tilgås hvor som helst, både fra computer, tablet og mobil.

Single Page Application (SPA)

En SPA er en moderne måde at bygge websteder på, hvor alt indhold og navigation findes på én enkelt side. Dette betyder, at når du klikker på forskellige elementer eller links, opdateres siden øjeblikkeligt uden at skulle genindlæse hele siden. Resultatet er en hurtig og jævn brugeroplevelse.

WordPress / WooCommerce Backend

WooCommerce er en open-source e-handelsplatform, der er bygget som en plugin til WordPress. Det er en fleksibel og brugervenlig platform, der har gjort det muligt at lave den skræddersyede løsning, som Sølund havde brug for.

Vue.js

Vue.js er et letvægts og fleksibelt JavaScript-framework, der gør det nemt at bygge flotte og interaktive brugergrænseflader. Ved at bruge Vue.js, får du en app, der er hurtig, responsiv og nem at vedligeholde

API Integration

Billetsystemet og systemet i udleveringsvognene snakker sammen via API integration.

Vil du høre mere?

Kontakt Martin for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Giv ham et kald på 42 42 40 42 eller skriv til [email protected]